Bij het vastleggen van emoties staat jullie persoonlijkheid en die van jullie naasten centraal
De trouwfilm wordt het meest bekeken van alle video’s die jullie in je leven bij elkaar spaart
Een persoonlijk trouwreportage geeft jullie dag in de mooiste beelden weer

 
 
 
 
 
 
 
Love is patient

Love is kind

Signature work

FILM

€ 1899

 

Uitgebreid kennismakingsgesprek

8 uur aanwezigheid

4-6 min. compilatie film Incl. Drone opname

Digitale levering op USB

Storage in cloud

Reis- en verzendkosten

Elk uur extra € 125

FILM & FOTO

€ 3299

 

Uitgebreid kennismakingsgesprek

8 uur aanwezigheid

4-6 min. compilatie film Incl. Drone opname

Min. 200 bewerkte foto’s

20 x 20 cm. 20 blz. Linnen fotoboek

Digitale levering op USB

Storage in cloud + Online gallery

Reis- en verzendkosten

Elk uur extra € 200

Bij langer dan 12 uur aanwezigheid

6-8 min. compilatie film

Min. 400 bewerkte foto’s

Gratis album upgrade

Meer informatie? Vraag onze brochure aan!

EXTRA’S

Teaser . 1 min. social media video | € 200

Same day edit . 3-5 min. highlight video | € 300

Extended video . Docu edit van circa 15 min. | € 400

Montage van de gehele ceremonie . Circa 40 min. video | € 500

Storage en back-up in cloud . 5 jaar storage in Google drive | € 150

Express levering . Levering binnen 4 weken | € 300

Ondertiteling | € 200

PROCESS

Kennismakingsgesprek:
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vinden wij erg handig om eerst elkaar beter te leren kennen en daarnaast ook nog jullie draaiboek samen door te nemen. Hierdoor kunnen wij uw wensen grondig bespreken en eventueel aanbevelingen te doen op basis van onze expertise.
Overeenkomst:
Zodra u ons een akkoord geeft sturen wij u de overeenkomst op. Hier zitten ook nog onze algemene voorwaarden en privacy verklaring bij. Deze mogen jullie ondertekend weer naar ons terugsturen via de post of de mail. Wij vragen een aanbetaling van 30%. Hierna wordt uw trouwdatum vastgezet.
Hindernis/ ziekte:
Wij zijn verantwoordelijk voor een vervanger, mocht er sprake van ziekte / hindernis zijn, dus u hoeft zich helemaal niet zorgen te maken. Wij beschikken over een groot netwerk aan top videografen in Nederland.
Draaiboek:
3 weken voor de grote dag ontvangen wij graag uw definitief draaiboek + alle adressen en de contactgegevens van de ceremoniemeester(s). Uw ceremoniemeester is ons aanspreekpunt op de dag zelf. Op deze manier hoeven wij jullie niet met onze vragen lastig te vallen.
Vervoer:
Wij beschikken over onze eigen vervoermiddelen. Daarom zouden wij het fijn vinden als jullie ons op de hoogte kunnen brengen over de parkeergelegenheden op verschillende locaties.

LEES VERDER...

Uitloop:
Wilt u ons langer aanwezig hebben, dan mag dat uiteraard. Wij laten jullie nooit in de steek. Wij blijven dus gewoon zolang als het nodig is. Hier brengen wij extra kosten voor in rekening.
Video opname:
Wij maken gebruik van compacte spiegelreflex camera’s. Dat is gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen en wij staan ook nooit in de weg. Wij zijn onzichtbaar. En toch halen wij er de beste uit. Wij zien er netjes uit. U zult ons moeilijk kunnen onderscheiden van de rest van de aanwezigen. Wij gebruiken geen grote apparatuur, LED lampen etc. Hierdoor trekken we zo min mogelijk aandacht.
Drone:
De opname met een drone is zeker mogelijk bij ons. De opnames kunnen worden uitgevoerd tijden uw trouwceremonie, foto shoot en / of sfeerbeelden van de locatie en de omgeving.
Geluidsopname:
Wij gebruiken professionele geluidsapparatuur voor audioregistratie, om op deze wijze zowel de speeches als jullie trouwgelofte goed vast te kunnen leggen. Hiervoor gebruiken wij 2 microfoons. Een externe geluidsrecorder voor het omgevingsgeluid en een dasspeld microfoon voor tijdens uw ceremonie.
Levering:
Na uw trouwdag gaan wij aan de slag met uw videomateriaal. Het duurt 8 tot 24 weken (afhankelijk van uw gewenste product) totdat wij alles afkrijgen. Wij monteren uw trouwclip en trouwfilm met professionele software onder andere Final Cut X.