Kennismakingsgesprek
Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vinden wij erg handig om eerst elkaar beter te leren kennen en daarnaast ook nog jullie draaiboek samen door te nemen. Hierdoor kunnen wij uw wensen grondig bespreken en eventueel aanbevelingen te doen op basis van onze expertise.


Overeenkomst

Zodra u ons een akkoord geeft sturen wij u de overeenkomst op. Hier zitten ook nog onze algemene voorwaarden en privacy verklaring bij. Deze mogen jullie ondertekend weer naar ons terugsturen via de post of de mail. Wij vragen een aanbetaling van 30%. Hierna wordt uw trouwdatum vastgezet.

Hindernis/ ziekte
Wij zijn verantwoordelijk voor een vervanger, mocht er sprake van ziekte / hindernis zijn, dus u hoeft zich helemaal niet zorgen te maken. Wij beschikken over een groot netwerk aan top videografen en fotografen in Nederland.

Draaiboek
3 weken voor de grote dag ontvangen wij graag uw definitief draaiboek + alle adressen en de contactgegevens van de ceremoniemeester(s). Uw ceremoniemeester is ons aanspreekpunt op de dag zelf. Op deze manier hoeven wij jullie niet met onze vragen lastig te vallen.

Vervoer
Wij beschikken over onze eigen vervoermiddelen. Daarom zouden wij het fijn vinden als jullie ons op de hoogte kunnen brengen over de parkeergelegenheden op verschillende locaties.

Uitloop
Wilt u ons langer aanwezig hebben, dan mag dat uiteraard. Wij laten jullie nooit in de steek. Wij blijven dus gewoon zolang als het nodig is. Hier brengen wij extra kosten voor in rekening.

Videoopname en bruidsfotografie
Wij maken gebruik van compacte spiegelreflex camera’s. Dat is gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen en wij staan ook nooit in de weg. Wij zijn onzichtbaar. En toch halen wij er de beste uit. Wij zien er netjes uit. U zult ons moeilijk kunnen onderscheiden van de rest van de aanwezigen. Wij gebruiken geen grote apparatuur, LED lampen etc. Hierdoor trekken we zo min mogelijk aandacht.

Drone
De opname met een drone is zeker mogelijk bij ons. De opnames kunnen worden uitgevoerd tijden uw trouwceremonie, foto shoot en / of sfeerbeelden van de locatie en de omgeving.

Geluidsopname
Wij gebruiken professionele geluidsapparatuur voor audioregistratie, om op deze wijze zowel de speeches als jullie trouwgelofte goed vast te kunnen leggen. Hiervoor gebruiken wij 2 microfoons. Een externe geluidsrecorder voor het omgevingsgeluid en een dasspeld microfoon voor tijdens uw ceremonie.

Levering
Na uw trouwdag gaan wij aan de slag met uw foto’s en videomateriaal. Het duurt 8 tot 24 weken (afhankelijk van uw gewenste product) totdat wij alles afkrijgen. Wij monteren uw trouwclip, trouwfilm en foto’s met professionele software: onder andere Final Cut X en Lightroom.

Trouwalbum
Wij leveren de foto’s digitaal op. Jullie mogen hierna een selectie maken voor in het album. Deze gaan we verwerken in het album. Zodra de opzet af is krijgen jullie daar een digitale proefdruk zodat jullie kunnen zien hoe het album er letterlijk uit gaat zien. Mocht er sprake van aanpassingen zijn dan doen wij dit graag voor jullie. Zo niet dan sturen wij deze vervolgens door naar de drukkerij.

10 belangrijke aandachtspunten:

Wij maken gebruik van DSLR camera’s en vast brandpunt objectieven!
Wij maken gebruik van een dasspeld microfoon voor een betere geluidsopname
Wij maken geen gebruik van tripods
Wij starten altijd 10 minuten eerder dan de afgesproken tijdstip
Wij regisseren niet
Wij zijn onzichtbaar, geen led lampen, geen poespas
Wij staan nooit in de weg, iedereen moet gewoon kunnen genieten van het magische moment
Wij besteden veel aandacht aan details en de sfeer van de dag
Wij hebben onze drone altijd bij de hand
Wij blijven zolang als het nodig is