Kennismakingsgesprek

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vinden wij erg handig om eerst elkaar beter te leren kennen en daarnaast ook nog jullie draaiboek samen door te nemen. Hierdoor kunnen wij uw wensen grondig bespreken en eventueel aanbevelingen te doen op basis van onze expertise.

Overeenkomst

Zodra u ons een akkoord geeft sturen wij u de overeenkomst op. Hier zitten ook nog onze algemene voorwaarden bij. Deze mogen jullie ondertekend weer naar ons terugsturen via de post of de mail. Wij vragen een aanbetaling van 30%. Hierna wordt uw trouwdatum vastgezet.

Hindernis / Ziekte

Wij zijn verantwoordelijk voor een vervanger, mocht er sprake van ziekte / hindernis zijn, dus u hoeft zich helemaal niet zorgen te maken. Wij beschikken over een groot netwerk aan top videografen en fotografen in Nederland.

Draaiboek

3 weken voor de grote dag ontvangen wij graag uw definitief draaiboek + alle adressen en de contactgegevens van de ceremoniemeester(s). Uw ceremoniemeester is ons aanspreekpunt op de dag zelf. Op deze manier hoeven wij jullie niet met onze vragen lastig te vallen.

Video opname en bruidsfotografie

Wij maken gebruik van compacte spiegelreflex camera’s. Dat is gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen en wij staan ook nooit in de weg. Wij zijn onzichtbaar. En toch halen wij er de beste uit. Wij zien er netjes uit. U zult ons moeilijk kunnen onderscheiden van de rest van de aanwezigen. Wij gebruiken geen grote apparatuur, LED lampen etc. Hierdoor trekken we zo min mogelijk aandacht.

Drone opname

De opname met een drone is zeker mogelijk bij ons. Daar hanteren wij extra kosten voor. Dit zal 200 euro zijn. De opnames kunnen worden uitgevoerd tijden uw trouwceremonie, foto shoot en / of sfeerbeelden van de locatie en de omgeving.  

Geluidsopname

Wij gebruiken professionele geluidsapparatuur voor audioregistratie, om op deze wijze zowel de speeches als jullie trouwgelofte goed vast te kunnen leggen. Hiervoor gebruiken wij 2 microfoons. Een externe geluidsrecorder voor het omgevingsgeluid en een dasspeld microfoon voor tijdens uw ceremonie.

Vervoer

Wij beschikken over onze eigen vervoermiddelen. Daarom zouden wij het fijn vinden als jullie ons op de hoogte kunnen brengen over de parkeergelegenheden op verschillende locaties.

Same day edit, waar en wanneer word dat gemaakt?

Wij editten uw same day edit clip op uw feestlocatie. En dat doen we tijdens het diner. Dus gelijk na de taartaansnijding en het toast moment tot net voordat het feest gaat beginnen. Het maken van zo’n trouwclip duurt meestal circa 4 uurtjes. Hiervoor hebben we een tafel, stoel en stopcontact nodig. Vervolgens zetten wij de trouwclip op een USB en deze leveren wij aan uw ceremoniemeester zodat hij/zij die op tijd af kan spelen.

Beamer/ Scherm

Beschikt uw feestlocatie niet over een eigen beamer/ scherm? Dan nemen wij die van ons mee. Maar zorgt u er alstublieft voor dat wij dit tot één week voor de bruiloft al te weten krijgen.

Uitloop?

Wilt u ons langer aanwezig hebben, dan mag dat uiteraard. Wij laten jullie nooit in de steek. Wij blijven dus gewoon zolang als het nodig is. Hier brengen wij extra kosten voor in rekening.

Duur van levering

Na uw trouwdag gaan wij aan de slag met uw foto’s en videomateriaal. Het duurt 6 tot 14 weken (afhankelijk van uw gewenste product) totdat wij alles afkrijgen. Wij monteren uw trouwclip, trouwfilm en foto’s met professionele software: onder andere Final Cut en Lightroom.

Trouwalbum

Wij leveren de foto’s digitaal op. Jullie kunnen een selectie maken voor het album. Deze gaan we verwerken in het album. Zodra de opzet af is krijgen jullie daar een print screen van zodat jullie kunnen zien hoe het album er letterlijk uit gaat zien. Mocht er sprake van aanpassingen zijn dan doen wij dit graag voor jullie. Zo niet dan sturen wij deze vervolgens door naar de drukkerij.

Facebook | Instagram

stay in touch